Kodia

Yritys

Kodia Oy:
Digitalisaatio on oltava kehityksen mahdollistaja – ei jarru

Kodia Oy on Itä-Suomen Joensuussa päämajaansa pitävä asumisen digitalisoinnin edelläkävijä. Tarinamme on saanut alkunsa ohjelmisto-, rakennus- sekä kiinteistöalan henkilöiden yhteisestä ajatuksesta: asumisen digitalisointi ei ole sillä tasolla kuin sen kuuluisi olla.

Ajatuksen ympärille alkoi vuonna 2019 muodostumaan runkoa siitä, miten voisimme olla omalta osaltamme viemässä asiaa eteenpäin. Kodian tarina alkoi.

Alusta asti olemme avoimesti yhdessä eri toimijoiden kanssa hahmotelleet asumiseen liittyviä kiinteistöalan kriittisimpiä tarpeita digitalisoinnin näkökulmasta.

Pääteemaksemme valikoitui vuokra-asuminen ja siihen liittyvien asioiden automatisointi sekä siirtyminen mobiiliaikaan. Maailma ympärillämme muuttuu koko ajan yhä nopeammin ja se tarkoittaa myös suuria muutoksia meidän kaikkien arkipäivän asioiden hoitoon. Samalla kaupungistuminen suurena globaalina ilmiönä kasvattaa voimakkaasti vuokra-asumisen määrää.

Näistä lähtökohdista me Kodialla haluamme olla toimialan suunnannäyttäjiä vuokran maksamisen, vuokralaisviestinnän sekä hallinnoinnin automatisoinnissa.

Näkemyksemme mukaan digitalisaatio on kehityksen mahdollistaja – ei jarru.


Ota yhteyttä

Johto

Joonas Tahvanainen
Toimitusjohtaja
joonas.tahvanainen@kodia.fi

040 738 8438

Nico Lumiaho
Myyntijohtaja
nico.lumiaho@kodia.fi

050 447 1420

Juha Kiiala
Sovellusarkkitehti
juha.kiiala@kodia.fi

050 410 1199

Asiakkuudet

Jali Rissanen
Asiakkuuspäällikkö
jali.rissanen@kodia.fi

050 553 0045

Ota yhteyttä