Kodia

Your home on Your Phone

Asumisen digitalisointi on isossa murroksessa ja etenee kiihtyvällä tahdilla. Tulevaisuudessa asunnot tulevat olemaan digitaalisesti hallittavia ja asuntojen elinkaari tulee kirjautumaan sähköisesti.

Tilaa ilmainen demo

Uudisasunnon ostaja

Haluatko uudelta kodiltasi muutakin kuin seinät ja katon? Kodian asumisen alustalle rakennetut uudet kodit ovatkin kehityksen edelläkävijöitä. Heti asuntokauppojen jälkeen pääset liittymään alustaan ja saat jo rakentamisen aikaiset viralliset sekä muut tiedotteet kätevästi oman kotisi Kodia- sovellukseen. Sovelluksessa näet kaikki hyväksyttävät asiakirjat ja pääset hyväksymään ne sähköisesti projektin edetessä. Kaikkien asiakirjojen ollessa allekirjoitettuna ja hyväksyttynä tiedät kotisi rakentajan täyttäneen kaikki RS-rahoituksen velvoitteet.

 

Asumisen alkuaikana ja takuuaikana näet rakentamisen aikaiset tiedot sekä ilmoitat helposti ja kätevästi asuntoosi liittyvistä takuu asioista. Tuleva älyhuoltokirjamme ohjaa asumistasi uudessa asunnossasi, saat ilmoitukset tehtävistä perustoimenpiteistä ja löydät asuntoosi liittyvät käyttöohjekirjat ja opasteet suoraan sovelluksesta.

Asuntosijoittaja

Ottamalla käyttöön Kodian vuokraustyökalun, hallitset helposti asunnon vuokraamista ja ylläpitoa.  Sovelluksen avulla teet asuntosijoittamisesta helppoa ja vaivatonta. Voit käyttää alustalla olevia palveluita sähköisestä vuokrausprosessista aina perintään asti.

Vuokralainen

Kodia sovelluksen kautta hallinnoit vuokra-asumistasi. Vuokrasopimuksen ja perustietojen lisäksi sovelluksesta löydät vuokra-asuntosi yleiset ohjeet ja säännöt. Sovelluksen kautta pääset tekemään vikailmoitukset, katsomaan vuokralaskujasi, viestimään helposti sekä irtisanomaan sähköisesti.

Ota yhteyttä